Hentet pokal i Stavanger

U12 hadde en knallhelg på Stavanger Oilers Cup

Gutta rundet av sesongen med cup. Stavanger Oilers Cup ble arrangert helgen 16 - 18 mars. Det var en opplevelsesrik helg med kamper, omvisning i DNB arena og en tur på disco. 14 lag deltok, fordelt i to grupper, der Holmen var i gruppe med Sparta Warriors Blå, Bergen Ishockeyklubb, Skedsmo Ishockeyklubb, Frisk Asker, Stavanger Hockey Sort og Stavanger Hockey Jenter. Kampene ble spilt over to perioder på 18 minutter, og en ekstra tvist med "hybridbytte" gjorde det hele enda mer spennende.

Fredag ettermiddag bar det avsted med fly, til Norges vestkyst. Der ventet et kjempefint arrangement med fire isflater og DNB Arena som den gjeveste.

Fredag kveld skulle gutta spille sin første kamp, der motstanderen var Bergen Ishockeyklubb. De visste lite om motstanderen på forhånd, så spenningen var på topp ved kampstart. Det startet med et brak der Holmen puttet pucken i nettet etter bare 39 sekunder. Første omgang var relativt jevnt spilt, men Holmen hadde et overtak med 4 - 1 til pause. Også 39 sekunder ut i andre periode startet målfesten for Holmen sin del og stoppet først da det gjenstod 30 sekunder igjen av perioden. Kampen endte med svimlende 15 - 1. Målfesten var i gang, men selve festingen måtte vike for hvile før lørdagens fire kamper.

Lørdag morgen var gutta var tidlig oppe og klar for en dag med mange kamper. Første motstander var Stavanger Hockey Sort. Kampen var jevn nesten hele første periode. I periodens siste spilleminutt klinket Holmen inn to mål på rappen og går til pause med stillingen 0 - 2. Seks minutter ut i andre periode får Holmen en straffe i mot seg, men skuddet går i stanga. Resten av kampen presser Stavanger hardt, men Holmen presset hardest og kampen ender med seier, 1 - 5.

Dagens andre kamp var lokaloppgjør, Frisk mot Holmen. Det startet med at Holmen scoret jevt og trutt gjennom hele første periode. Pauseresultat 0 - 4. Andre periode startet også bra med to kjappe mål. Deretter startet Frisk opphentingen, men det var for sent. Resultatet ble nok en gang seier til Holmen med sluttresultat 3 - 6.

Tredje kamp var nok en gang mot et Akerhus-lag, Skedsmo Ishockeyklubb. Kampen startet nervepirrende for Holmensupporterne med to scoringer til Skedsmo på under seks minutter. Holmen rakk en redusering før pause. I andre periode viste Roberts peptalk seg å fungere knall, fire mål i løpet av tre minutter og seieren var i boks.

Dagens siste kamp ble en vals med Stavanger Hockey Jenter. Gutta gikk til pause med 3 - 0, dansen fortsatte i andre periode og kampen endte 10 - 0.

Gutta var også så heldige at de fikk seg en omvisning i DNB Arena og fikk prøvesitte garderobeplassene til ekte Get-liga spillere. Vi håper det gav medsmak...

Videre utover kvelden var det disco, men gutta kunne fortsatt ikke slippe dansefoten løs da søndagen bød på helgens tidligste kampstart.

Grytidlig søndag morgen var det nok en gang klart for kamp. Gruppeseieren var sikret på forhånd av denne kampen. Motstanderen var Sparta Warriors Blå. Dette gikk ikke helt Holmens vei, Sparta tok seieren 2 -1. Var det for tidlig for Holmens gutter?? Eller hadde noen sluppet dansefoten løs i smug?? wink

Tilbake på hotellet fikk gjengen i seg en alright frokost og det virket som at de kviknet til og gledet seg til finalen mot Rosenborg. Noen rakk også en høneblund før det var utsjekk fra hotellet og innsjekk på DNB Arena.

Finale!!

Nervene står i helspenn hos fanskaren, men det ser ut til at gutta har styr på dem. Holmen danker inn tre mål i løpet av bare to minutter og sytten sekunder. Dette er nok til at Rosenborg føler for å ta en timeout. Dette virker mot sin hensikt for Rosenborg sin del da Holmen klinker inn 0 - 4 i kampens fjerde spilleminutt. Etter halvspilt første periode våkner Rosenborg og starter opphentingen. Spenningen er igjen til å ta og føle på når lagene går til pause med stillingen 3 - 4. Holmen holder på spenningen til slutten av siste periode hvor de setter inn ytterligere to scoringer og vinner finalen med imponerende 3 - 6.

Endelig kunne gutta heve en gullpokal!!

Stor takk til Stavanger Oilers for et fantastisk arrangement, og takk til Erik Hagen for fine bildersmiley

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift